Voor ieder wat wils bij bso Vinckenhof | Venlo
Istock 1143334824 2000
Jouw locatie

Voor ieder wat wils bij bso Vinckenhof | Venlo

Buitenschoolse opvang Vinckenhof is, net als de peuterspeelzaal, te vinden in de St. Willibrorduschool. Kinderen zijn hier voor en na schooltijd van harte welkom om lekker te spelen en te ontspannen. De bso deelt het lokaal met de peuterspeelzaal en beslaat een groot gedeelte van de hal aangrenzend aan het lokaal. De jongere kinderen van de bso kunnen zich o.a. vermaken in de huishoek, bouwhoek en leeshoek. In de hal, wat meer gericht op de oudere kinderen, kunnen ze o.a. gezelschapsspelletjes spelen aan tafel, knutselen in de houtbewerkingshoek en chillen of lezen in de gezellige chill-hoek. Buiten is er volop de ruimte op het schoolplein. Kortom, voor ieder wat wils!

Spring kinderopvang

Bijzonder aan Vinckenhof

  • Eén groepsruimte met een gedeelte voor de jongere kinderen met verschillende speelhoeken (huishoek, bouwhoek en leeshoek) en een gedeelte voor de wat oudere kinderen (houtbewerkingshoek en gezellige chill-hoek).
  • Grote buitenspeelplaats en gymzaal.
  • Goede samenwerking met de peuterspeelzaal en de basisschool.
  • Bso Vinckenhof heeft een nauwe samenwerking met onze andere locatie bso Vinckenhof 2.0.
  • Vakantieopvang bij bso Talentencampus: speciale activiteitenprogramma's tijdens de schoolvakanties met extra activiteiten, workshops en uitjes. Voor een onvergetelijke vakantie!

Uitdagende activiteiten

Bso Vinckenhof werkt net als alle andere bso's van Spring met de methode Spring Actief. De gevarieerde, supertoffe activiteiten zorgen voor urenlang speelplezier én zijn goed voor de ontwikkeling van je kind. De activiteiten bedenken we samen, dat maakt meedoen nog leuker! Lees meer over Spring Actief.

Je bent van harte welkom

Heb je nog vragen? Kom dan vooral zelf kijken en persoonlijk kennismaken. We geven je graag een rondleiding en leren je graag kennen. Voor al je vragen kun je terecht bij de medewerkers van onze klantenservice.
Bel 088 2088 200 of stuur een mail naar klantenservice@spring-kinderopvang.nl.

Bso Spring Buitenschoolseopvang
“Een gezellige, kleinschalige groep”

Een gezellige, kleinschalige groep waar mijn dochters met plezier naartoe gaan.
Reactie ouders uit continue tevredenheidsmeting VerbeterMeter

Locatiegegevens

Buitenschoolse opvang Vinckenhof  
Gulikstraat 196
5913 CZ Venlo
(t) 088 2088 752
(e) bsovinckenhof@spring-kinderopvang.nl

Klantenservice
Neem voor vragen contact op met onze klantenservice.

Openingstijden

Voorschoolse opvang
Dinsdag en donderdag
Vanaf 7.30 uur tot begintijd school

Naschoolse opvang
Maandag t/m donderdag
Vanaf eindtijd school tot 18.30 uur

LRK-register
Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang.