wij zijn spring.
wie word jij?

Bso Vuurtoren | Vierlingsbeek

Buitenschoolse opvang de Vuurtoren bevindt zich in basisschool Laurentiushof. Kinderen van 4 tot en met 12 jaar zijn hier van harte welkom. Niet alleen van de Laurentiushof, maar van basisschool St. Antonius in Maashees. In deze ruime opvanglocatie kunnen kinderen voor en na schooltijd terecht én tijdens schoolvakanties voor vakantieopvang.

Bijzonder aan de Vuurtoren

  • Drie groepen, waaronder een 8+ groep.
  • Goede samenwerking met het kinderdagverblijf, peuterspeelzaal en de basisschool. 
  • We mogen gebruik maken van de gymzaal en het royale buitenterrein.
  • Enthousiast, ervaren team.
  • Tijdens de vakantieweken werken we nauw samen met bso Het Atelier in Overloon voor speciale activiteitenprogramma's met extra activiteiten, workshops en uitjes. Voor een onvergetelijke vakantie!

Uitdagende activiteiten

Bso Vuurtoren werkt net als alle andere bso's van Spring met de methode Spring Actief. De gevarieerde, supertoffe activiteiten zorgen voor urenlang speelplezier én zijn goed voor de ontwikkeling van je kind. De activiteiten bedenken we samen, dat maakt meedoen nog leuker! Lees meer over Spring Actief.

Buitenschoolse opvang Vuurtoren 
Kloosterstraat 1-3
5821 BA Vierlingsbeek 
(t) 06 20 63 41 66
(e) bso-laurentiushof@skov-onderwijs.nl

Klantteam van deze locatie
Klantteam 2
(t) 088 2088 302
(e) klantteam2@spring-kinderopvang.nl
Of vul het contactformulier in.

Openingstijden
Voorschoolse opvang
Maandag t/m vrijdag
Vanaf 7.30 uur tot begintijd school

Naschoolse opvang
Maandag t/m vrijdag
Vanaf eindtijd school tot 18.30 uur

Behoefte aan voorschoolse opvang vanaf 7.00 uur? Bij voldoende interesse kan dat! Informeer bij het klantteam naar de mogelijkheden.

LRK-register
Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang.

Neem een kijkje

Van deze locatie zijn nog geen foto's beschikbaar.

nieuws

meer nieuws

Culturele week

In de herfstvakantie was het weer culturele week voor de bso’s in Helmond en Deurne. Dit keer met als thema ‘kleur’. Ruim tweehonderd kinderen deden mee aan de speciaal hiervoor georganiseerde workshops: graffiti, fotografie/film, musical/toneel en streetdance. Gezien de enthousiaste reacties zeker voor herhaling vatbaar!

Lees verder

25 jaar kinderopvang Sint Anthonis

In de week van 17 t/m 21 september 2018 viert kindcentrum Leander feest. Het kindcentrum (school en opvang samen) bestaat namelijk 10 jaar en de kinderopvang zelfs 25 jaar. Voor kinderen, medewerkers en ouders zijn er diverse feestelijke activiteiten georganiseerd, waaronder muziekworkshops van de Klankencaravaan. Op 20 september is er een optreden voor ouders, opa’s en oma’s en andere geïnteresseerden. Ouders hebben een uitnodiging ontvangen voor de verschillende festiviteiten.

Lees verder