wij zijn spring.
wie word jij?

Kinderdagverblijf Dassenburcht | Cuijk

Dagopvang in een nieuw, modern integraal kindcentrum Padbroek: een veilige omgeving waarin ruimte is voor de talenten en unieke kenmerken van kinderen. Kortom, bij Dassenburcht staat het kind centraal. Je kind kan zich hier binnen heerlijk vermaken in de mooi ingerichte ruimtes. En op de duurzame, groene buitenspeelplaats is op speelse wijze gebruik gemaakt van natuurlijk elementen, zodat je kind lekker op avontuur kan gaan. In dit integraal kindcentrum zijn ook de peutergroep, de buitenschoolse opvang, basisschool De Zevensprong en basisschool De Harlekijn gevestigd.

Bijzonder aan Dassenburcht

  • Opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar in een mooi, modern gebouw.
  • Veel persoonlijke aandacht voor je kind in een veilige en warme omgeving.
  • Een vast team met professionele medewerkers.
  • Een integraal kindcentrum waar alle voorzieningen voor kinderen van 0 tot 13 jaar onder één dak zitten.
  • Door het activiteitenaanbod en de onderlinge samenwerking in het kindcentrum is Dassenburcht een goede voorbereiding op het basisonderwijs en de periode erna!
  • Groene, duurzame buitenspeelplaats.
  • Regelmatig uitstapjes naar het tegenover gelegen beweegpark.
  • Dassenburcht werkt ook samen met Opstapje.

Opvang op maat

Iedere leeftijd vraagt om een andere benadering. Onze opvang past zich hier op aan. Zo heeft de dagindeling van de allerkleinsten rust en een duidelijke structuur, die ruimte biedt voor aanpassing op het ritme van je baby. Wordt je kind al wat groter, dan gaat het meer uitdaging zoeken en bieden wij met speciale activiteiten (gelijk aan ons peuteraanbod) een goede voorbereiding op de basisschool. Spelen en ontwikkelen gebeurt bij ons áltijd aan de hand van Spring Actief of een VVE-methode.

Kinderdagverblijf Dassenburcht
Dassenburcht 36
5431 JZ Cuijk
(t) 088 2088 505

Klantteam van deze locatie
Klantteam 2
(t) 088 2088 302
(e) klantteam2@spring-kinderopvang.nl
Of vul het contactformulier in.

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
Ochtend van 7.30 tot 13.00 uur
Middag van 13.00 tot 18.30 uur

Behoefte aan opvang vanaf 7.00 uur? Bij voldoende interesse kan dat! Informeer bij het klantteam naar de mogelijkheden.

LRK-register
Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang.

Neem een kijkje

nieuws

meer nieuws

Leden gezocht voor de oudercommissie!

Om de belangen van alle ouders en kinderen goed en actief te vertegenwoordigen, heeft Spring oudercommissies. Voor deze locatie zijn wij nog op zoek naar leden. Wil je meedenken over beleid en activiteiten op de locatie van jouw kind? Neem dan contact op met de manager kindcentrum of met een medewerker op de groep.

Lees verder