wij zijn spring.
wie word jij?

Kinderdagverblijf IKKE | Mill

Kinderopvang in een lichte, groene omgeving. Bij IKKE heeft je kind alle ruimte om te spelen en te ontwikkelen, binnen en buiten. De groepsruimtes zijn licht bieden knusheid en veiligheid voor de allerjongsten (babyhoek) en wat meer uitdaging voor de peuters. Buiten kan je kind heerlijk spelen op de natuurlijk ingerichte speelplaats: rennen en klimmen over de heuveltjes, paadjes en boomstammetjes of lekker spelen in de zandbak. Het kinderdagverblijf is samen met de peutergroep, buitenschoolse opvang, basisschool De Kameleonbasisschool De Lens en het consultatiebureau gevestigd onder één dak: kindcentrum Mill.

Bijzonder aan IKKE

  • Opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar in een mooi, modern gebouw.
  • Een veilige en warme omgeving.
  • Meerdere groepen met veel persoonlijke aandacht voor je kind.
  • Een vast team met professionele medewerkers.
  • Gezellige groepsruimtes met een babyhoek, speelkeukentje en veel speelmateriaal.
  • Natuurlijke buitenspeelplaats om de motorische ontwikkeling te stimuleren.
  • Goede samenwerking met de peuterspeelzaal, bso en de basisscholen: opvang en onderwijs voor kinderen van 0 tot 13 jaar in een vertrouwde omgeving.

Opvang op maat

Iedere leeftijd vraagt om een andere benadering. Onze opvang past zich hier op aan. Zo heeft de dagindeling van de allerkleinsten rust en een duidelijke structuur, die ruimte biedt voor aanpassing op het ritme van je baby. Wordt je kind al wat groter, dan gaat het meer uitdaging zoeken en bieden wij met speciale activiteiten (gelijk aan ons peuteraanbod) een goede voorbereiding op de basisschool. Spelen en ontwikkelen gebeurt bij ons áltijd aan de hand van Spring Actief of een VVE-methode.

Kinderdagverblijf IKKE
Langenboomseweg 1E
5451 JH Mill
(t) zeester: 088 2088 436
(t) zon: 088 2088 437
(t) zee: 088 2088 438

Klantenservice
Neem voor vragen contact op met onze klantenservice.

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
Ochtend van 7.30 tot 13.00 uur
Middag van 13.00 tot 18.30 uur

Verlengde opvang:
Maandag t/m vrijdag vanaf 7.00 uur

LRK-register
Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang.

Neem een kijkje