wij zijn spring.
wie word jij?

Kinderdagverblijf IKKE | Mill

Kinderopvang in een lichte, groene omgeving. Bij IKKE heeft je kind alle ruimte om te spelen en te ontwikkelen, binnen en buiten. De groepsruimtes zijn licht bieden knusheid en veiligheid voor de allerjongsten (babyhoek) en wat meer uitdaging voor de peuters. Buiten kan je kind heerlijk spelen op de natuurlijk ingerichte speelplaats: rennen en klimmen over de heuveltjes, paadjes en boomstammetjes of lekker spelen in de zandbak. Het kinderdagverblijf is o.a. samen met de peutergroep, buitenschoolse opvang, basisschool De Kameleon en basisschool De Lens gevestigd onder één dak: kindcentrum Mill.

Bijzonder aan IKKE

  • Opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar in een mooi, modern gebouw.
  • Een veilige en warme omgeving.
  • Meerdere groepen met veel persoonlijke aandacht voor je kind.
  • Een vast team met professionele medewerkers.
  • Gezellige groepsruimtes met een babyhoek, speelkeukentje en veel speelmateriaal.
  • Natuurlijke buitenspeelplaats om de motorische ontwikkeling te stimuleren.
  • Goede samenwerking met de peuterspeelzaal, bso en de basisscholen: opvang en onderwijs voor kinderen van 0 tot 13 jaar in een vertrouwde omgeving.

Opvang op maat

Iedere leeftijd vraagt om een andere benadering. Onze opvang past zich hier op aan. Zo heeft de dagindeling van de allerkleinsten rust en een duidelijke structuur, die ruimte biedt voor aanpassing op het ritme van je baby. Wordt je kind al wat groter, dan gaat het meer uitdaging zoeken en bieden wij met speciale activiteiten (gelijk aan ons peuteraanbod) een goede voorbereiding op de basisschool. Spelen en ontwikkelen gebeurt bij ons áltijd aan de hand van Spring Actief of een VVE-methode.

Kinderdagverblijf IKKE
Langenboomseweg 1E
5451 JH Mill
(t) zeester: 088 2088 436
(t) zon: 088 2088 437
(t) zee: 088 2088 438

Klantteam van deze locatie
Klantteam 2
(t) 088 2088 302
(e) klantteam2@spring-kinderopvang.nl
Of vul het contactformulier in.

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
Ochtend van 7.30 tot 13.00 uur
Middag van 13.00 tot 18.30 uur

Verlengde opvang:
Maandag t/m vrijdag vanaf 7.00 uur

LRK-register
Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang.

Neem een kijkje

nieuws

meer nieuws

Nieuwe directeur-bestuurder

Annet van Zon start per 1 februari 2019 als nieuwe directeur-bestuurder van Spring Kinderopvang. Zij volgt hiermee Anja Hol op die op interim-basis ruim een jaar leiding heeft gegeven aan de organisatie.

Lees verder

Nijntje Beweegdiploma

Onlangs hebben 18 pedagogisch medewerkers van Spring in Blerick de training ‘nijntje Beweegdiploma’ afgerond met een certificaat. Dat betekent dat zij het nijntje Beweegdiploma officieel mogen gaan aanbieden. Het gaat om de peuteraanbod-locaties Zoef, Duimelijntje, Mikadootje, Robinson en Kwibus. Het initiatief komt voort uit een samenwerking met JOGG-Venlo (Jongeren op Gezond Gewicht).

Lees verder