Voel je thuis bij kinderdagverblijf Springhuis | Neerkant
Istock 871598028 2000
Jouw locatie

Voel je thuis bij kinderdagverblijf Springhuis | Neerkant

Kinderdagverblijf in een huiselijke omgeving. Bij Springhuis heeft je kind volop mogelijkheden om lekker te spelen en zich te ontwikkelen. Samen spelen in de gezamenlijke ruimte of juist even de rust opzoeken in een van de speelhoeken op de groep. Alles kan! Bij de inrichting is dan ook aan de allerkleinsten is gedacht met een speciale babyhoek. Buiten kan je kind zich lekker uitleven op de grote speelplaats. Het kinderdagverblijf is in hetzelfde gebouw gevestigd als peuteropvang Hummelland, bso 't Williplein en basisschool Willibrordus: opvang, onderwijs en vrije tijdsbesteding onder één dak.

Spring kinderopvang

Bijzonder aan Springhuis

  • Kinderdagverblijf voor kinderen van 0 tot 4 jaar met persoonlijke aandacht voor je kind
  • Een veilige en warme omgeving.
  • Een vast team met professionele medewerkers.
  • Grote hal voor gezamenlijke activiteiten.
  • Goede samenwerking met de peuteropvang, bso en de basisschool: opvang en onderwijs voor kinderen van 0 tot 13 jaar in een vertrouwde omgeving.

Opvang op maat

Iedere leeftijd vraagt om een andere benadering. Onze opvang past zich hier op aan. Zo heeft de dagindeling van de allerkleinsten rust en een duidelijke structuur, die ruimte biedt voor aanpassing op het ritme van je baby. Wordt je kind al wat groter, dan gaat het meer uitdaging zoeken en bieden wij met speciale activiteiten (gelijk aan onze peuteropvang) een goede voorbereiding op de basisschool. Spelen en ontwikkelen gebeurt bij ons àltijd aan de hand van Spring Actief of een VVE-methode.

Je bent van harte welkom

Heb je nog vragen? Kom dan vooral zelf kijken en persoonlijk kennismaken. We geven je graag een rondleiding en leren je graag kennen. Voor al je vragen kun je terecht bij de medewerkers van onze klantenservice.
Bel 088 2088 200 of stuur een mail naar klantenservice@spring-kinderopvang.nl.

Kdv Spring Quote Foto Verkleind
“Gevarieerde activiteiten en een enthousiast team”

Betrouwbare opvang met gevarieerde activiteiten en een enthousiast team.
Reactie ouders uit continue tevredenheidsmeting VerbeterMeter

Locatiegegevens

Kinderdagverblijf
Springhuis

Dorpsstraat 11
5758 AM Neerkant
(t) 088 2088 691
(e) do.springhuis@spring-kinderopvang.nl

 

Klantenservice

Neem voor vragen contact op met onze klantenservice.

Openingstijden

Maandag, dinsdag en donderdag
Ochtend: 7.00 (vervroegde opvang) en 7.30 tot 13.00 uur
Middag: 13.00 tot 18.30 uur

Behoefte aan opvang op woensdag en vrijdag? Bij voldoende interesse kan dat! Informeer bij de klantenservice naar de mogelijkheden.

LRK-register

Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang.