wij zijn spring.
wie word jij?

Kinderdagverblijf Springhuis | Neerkant

Kinderopvang in een huiselijke omgeving. Bij Springhuis heeft je kind volop mogelijkheden om lekker te spelen en zich te ontwikkelen. Samen spelen in de gezamenlijke ruimte of juist even de rust opzoeken in een van de speelhoeken op de groep. Alles kan! Bij de inrichting is dan ook aan de allerkleinsten is gedacht met een speciale babyhoek. Buiten kan je kind zich lekker uitleven op de grote speelplaats. Het kinderdagverblijf is in hetzelfde gebouw gevestigd als peuterspeelzaal Hummelland, buitenschoolse opvang 't Williplein en basisschool Willibrordus: opvang, onderwijs en vrije tijdsbesteding onder één dak.

Bijzonder aan Springhuis

  • Opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar met persoonlijke aandacht voor je kind
  • Een veilige en warme omgeving.
  • Een vast team met professionele medewerkers.
  • Grote hal voor gezamenlijke activiteiten.
  • Goede samenwerking met de peuterspeelzaal, bso en de basisschool: opvang en onderwijs voor kinderen van 0 tot 13 jaar in een vertrouwde omgeving.

Opvang op maat

Iedere leeftijd vraagt om een andere benadering. Onze opvang past zich hier op aan. Zo heeft de dagindeling van de allerkleinsten rust en een duidelijke structuur, die ruimte biedt voor aanpassing op het ritme van je baby. Wordt je kind al wat groter, dan gaat het meer uitdaging zoeken en bieden wij met speciale activiteiten (gelijk aan ons peuteraanbod) een goede voorbereiding op de basisschool. Spelen en ontwikkelen gebeurt bij ons áltijd aan de hand van Spring Actief of een VVE-methode.

Kinderdagverblijf Springhuis
Dopsstraat 11
5758 AM Neerkant
(t) 06 57 69 51 32
(e) springhuis.neerkant@spring-kinderopvang.nl

Klantteam van deze locatie
Klantteam 3
(t) 088 2088 303
(e) klantteam3@spring-kinderopvang.nl
Of vul het contactformulier in.

Openingstijden
Maandag, dinsdag en donderdag
Ochtend van 7.30 tot 13.00 uur
Middag van 13.00 tot 18.30 uur

Verlengde opvang:
Maandag, dinsdag en donderdag vanaf 7.00 uur.

Behoefte aan opvang op woensdag en vrijdag? Bij voldoende interesse kan dat! Informeer bij het klantteam naar de mogelijkheden.

LRK-register
Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang.

Neem een kijkje

nieuws

meer nieuws

Gastouderbureau Spring positief beoordeeld

Zoals elk jaar is het gastouderbureau van Spring Kinderopvang onlangs weer geïnspecteerd door de GGD. In dit onderzoek zijn onder andere de aspecten pedagogisch beleid, personeel, veiligheid & gezondheid en kwaliteit getoetst. Op alle onderdelen scoorde het gastouderbureau positief. Een mooi compliment dus voor de bemiddelingsmedewerkers van het gastouderbureau!

Lees verder

Spring eerste kinderopvang met DVVS

Na een succesvolle pilot, hebben Saasen Groep en Spring Kinderopvang de volgende stap gezet in hun samenwerking: alle locaties van de kinderopvangaanbieder in Noord-Brabant en Limburg gaan starten met het digitaal veiligheidssysteem DVVS. Het systeem wordt al veel in het onderwijs gebruikt.

Lees verder