wij zijn spring.
wie word jij?

Kinderdagverblijf Baloe | Tegelen

Kinderopvang in een sfeervolle omgeving. Bij Baloe hoeft je kind zich niet te vervelen! Spelen op de groep, in de speelhal en het atelier of koken in de keuken. Voor de allerkleinsten is er een fijne babyhoek. Buiten kan naar hartenlust geravot worden in de grote, bijzonder mooi aangelegde tuin. Baloe is samen met de peuterspeelzaal, buitenschoolse opvang, basisschool Passe Partout, jeugdgezondheidszorg/consultatiebureau en logopedie gevestigd in MFC Passe Partout.

Bijzonder aan Baloe

  • Opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar met persoonlijke aandacht voor je kind.
  • Een vast team met vertrouwde gezichten en professionele medewerkers.
  • Een veilige en warme omgeving.
  • Atelier, keuken, speelhal en een mooi aangelegde buitenspeelplaats.
  • Goede samenwerking met de peuterspeelzaal, bso en de basisschool: opvang en onderwijs voor kinderen van 0 tot 13 jaar in een vertrouwde omgeving.
  • Bekijk ook: MFC Passe Partout, samen verder bouwen.

Opvang op maat

Iedere leeftijd vraagt om een andere benadering. Onze opvang past zich hier op aan. Zo heeft de dagindeling van de allerkleinsten rust en een duidelijke structuur, die ruimte biedt voor aanpassing op het ritme van je baby. Wordt je kind al wat groter, dan gaat het meer uitdaging zoeken en bieden wij met speciale activiteiten (gelijk aan ons peuteraanbod) een goede voorbereiding op de basisschool. Spelen en ontwikkelen gebeurt bij ons áltijd aan de hand van Spring Actief of een VVE-methode.

Kinderdagverblijf Baloe
Van Wevelickhovenstraat 7a
5931 KS Tegelen
(t) groep 1: 088 2088 341
(t) groep 2: 088 2088 342
(e) kdv.baloe@spring-kinderopvang.nl

Klantenservice
Neem voor vragen contact op met onze klantenservice.

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
Ochtend van 7.30 tot 13.00 uur
Middag van 13.00 tot 18.30 uur

Behoefte aan opvang vanaf 7.00 uur? Bij voldoende interesse kan dat! Informeer bij de klantenservice naar de mogelijkheden.

LRK-register
Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang.

Neem een kijkje

nieuws

meer nieuws