wij zijn spring.
wie word jij?

Kinderdagverblijf Spetter | Venlo

Kinderopvang in een nieuw, modern gebouw met een duurzaam karakter. Bij Spetter zit alles onder één dak: dagopvang, peuterspeelzaal, buitenschoolse opvang én het basisonderwijs (De Zuidstroom). De nauwe onderlinge samenwerking is goed merkbaar. Deuren staan open en kinderen kunnen samen spelen en gezamenlijk deelnemen aan activiteiten. De groepsruimte biedt je kind rust en de mogelijkheid om in een kleinere, veilige omgeving te spelen. Ook met de allerkleinsten is rekening gehouden. Buiten kan je kind lekker ontspannen in een groene omgeving.

Bijzonder aan Spetter

  • Opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar in een nieuw, duurzaam gebouw.
  • Een vast team van professionele medewerkers en veel persoonlijke aandacht.
  • Gezellige groepsruimten en een groene buitenspeelplaats.
  • Gezamenlijke activiteiten (bijv. samen buitenspelen).
  • Opvang en onderwijs zijn nauw met elkaar verbonden: een vertrouwde omgeving voor kinderen van 0 tot 13 jaar.

Opvang op maat

Iedere leeftijd vraagt om een andere benadering. Onze opvang past zich hier op aan. Zo heeft de dagindeling van de allerkleinsten rust en een duidelijke structuur, die ruimte biedt voor aanpassing op het ritme van je baby. Wordt je kind al wat groter, dan gaat het meer uitdaging zoeken en bieden wij met speciale activiteiten (gelijk aan ons peuteraanbod) een goede voorbereiding op de basisschool. Spelen en ontwikkelen gebeurt bij ons áltijd aan de hand van Spring Actief of een VVE-methode.

Kinderdagverblijf Spetter
Pastoor Op Heijstraat 26
5912 BT Venlo
(t) 088 2088 557
(e) kdv.spetter@spring-kinderopvang.nl

Klantenservice
Neem voor vragen contact op met onze klantenservice.

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
Ochtend van 7.30 tot 13.00 uur
Middag van 13.00 tot 18.30 uur

Behoefte aan opvang vanaf 7.00 uur? Bij voldoende interesse kan dat! Informeer bij de klantenservice naar de mogelijkheden.

Lrk-register
Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang.

Neem een kijkje

nieuws

meer nieuws