Voel je thuis bij kinderdagverblijf Boefjesboot | Wanssum
Istock 871598028 2000
Jouw locatie

Voel je thuis bij kinderdagverblijf Boefjesboot | Wanssum

Kleinschalige kinderopvang in een knusse omgeving, gelegen aan de rand van Wanssum. Bij de Boefjesboot voelt je kind zich thuis. De groepsruimte is een veilige, huiselijke plek waar je kind in alle rust op ontdekking kan gaan. Ook aan de allerkleinsten is gedacht met een speciale babyhoek. In het midden van de ruimte staat een grote leeftafel om samen aan te eten en te spelen. De buitenspeelplaats is afgebakend en biedt volop speelmogelijkheden. Daarnaast mag het kinderdagverblijf ook gebruik maken van de diverse andere ruimtes in het gebouw. Boefjesboot is gevestigd in hetzelfde gebouw als de peuteropvangbso Kwaak en basisschool De Peddepoel.

Spring kinderopvang

Bijzonder aan Boefjesboot

  • Kleinschalige opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar met persoonlijke aandacht voor je kind.
  • Een vast team met vertrouwde gezichten en professionele medewerkers.
  • Een veilige en warme omgeving.
  • Gezellige groepsruimte met grote leeftafel voor gezamenlijke activiteiten.
  • Afgeschermde buitenruimte met veel speelmogelijkheden.
  • Goede samenwerking met de bso en de basisschool: opvang en onderwijs voor kinderen van 0 tot 13 jaar in een vertrouwde omgeving.

Opvang op maat

Iedere leeftijd vraagt om een andere benadering. Onze opvang past zich hier op aan. Zo heeft de dagindeling van de allerkleinsten rust en een duidelijke structuur, die ruimte biedt voor aanpassing op het ritme van je baby. Wordt je kind al wat groter, dan gaat het meer uitdaging zoeken en bieden wij met speciale activiteiten (gelijk aan onze peuteropvang) een goede voorbereiding op de basisschool. Spelen en ontwikkelen gebeurt bij ons àltijd aan de hand van Spring Actief of een VVE-methode.

Je bent van harte welkom

Heb je nog vragen? Kom dan vooral zelf kijken en persoonlijk kennismaken. We geven je graag een rondleiding en leren je graag kennen. Voor al je vragen kun je terecht bij de medewerkers van onze klantenservice.
Bel 088 2088 200 of stuur een mail naar klantenservice@spring-kinderopvang.nl.

Kdv Spring Quote Foto Verkleind
“De opvang en de pedagogisch professionals zijn super! ”

De opvang en de pedagogisch professionals zijn super! Beide kids voelen zich thuis en op hun gemak bij deze super lieve mensen!
Reactie ouders uit continue tevredenheidsmeting VerbeterMeter

Locatiegegevens

Kinderdagverblijf
Boefjesboot

Gouverneur Houbenstraat 55
5861 CC Wanssum
(t) 088 2088 616
(e) do.boefjesboot@
spring-kinderopvang.nl

 

Klantenservice

Neem voor vragen contact op met onze klantenservice.

Openingstijden

Maandag, dinsdag, donderdag
Ochtend: 7.00 tot 13.00 uur
Middag: 13.00 tot 18.30 uur

Behoefte aan opvang op woensdag of vrijdag? Bij voldoende interesse kan dat! Informeer bij de klantenservice naar de mogelijkheden.

LRK-register

Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang.