wij zijn spring.
wie word jij?

Peutergroep Dassenburcht | Cuijk

Peuteraanbod in een nieuw, modern gebouw. Peutergroep Dassenburcht biedt je kind volop mogelijkheden om de wereld om zich heen te ontdekken. Binnen in de lichte groepsruimte zijn verschillende speelhoeken. Buiten is een duurzame, groene speelplaats waar gebruik is gemaakt van natuurlijke elementen zoals regenwater. Tegenover Dassenburcht ligt een 'beweegpark'. Volop speelmogelijkheden dus! De peuterspeelzaal is samen met het kinderdagverblijf, de buitenschoolse opvang en basisscholen De Zevensprong en Harlekijn gevestigd in een integraal kindcentrum, gelegen in de wijk Padbroek.

Bijzonder aan Dassenburcht

  • Peuteraanbod voor kinderen van 2 tot 4 jaar in een mooi, modern gebouw.
  • Kleinschalige opvang met veel persoonlijke aandacht voor je kind.
  • Spelenderwijs voorbereiden op de basisschool.
  • Een omgeving die je kind uitnodigt om te spelen én te leren.
  • Gezellige groepsruimte met verschillende speelhoeken.
  • Natuurlijke en uitdagende buitenspeelplaats én een beweegpark op loopafstand.
  • Leren en ontwikkelen aan de hand van thema’s. Ook de activiteiten en de inrichting worden hierop aangepast.
  • Goede samenwerking met het kinderdagverblijf, de bso en de basisscholen: opvang en onderwijs in één vertrouwde omgeving.

Goede voorbereiding op de basisschool

Op onze locaties voor peuteraanbod kan je kind spelen met leeftijdsgenootjes uit de buurt en leert je kind belangrijke vaardigheden die de overgang naar de basisschool gemakkelijker maken. Dit gebeurt bij ons áltijd aan de hand van Spring Actief of een VVE-methode. De activiteiten passen bij de interesses van je kind en bieden de uitdaging die je peuter nodig heeft om de wereld om zich heen te ontdekken.

Peutergroep Dassenburcht
Dassenburcht 36
5431 JZ Cuijk
(t) 088 2088 503
(e) psz.dassenburcht@spring-kinderopvang.nl

Klantteam van deze locatie
Klantteam 2
(t) 088 2088 302
(e) klantteam2@spring-kinderopvang.nl
Of vul het contactformulier in.

LRK-register
Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang.

Openingstijden
Ochtend van 8.40 tot 12.00 uur:
maandag, dinsdag, woensdag en donderdag

Vakanties en sluitingsdagen
Zomervakantie: 7-7-2018 t/m 19-8-2018

Neem een kijkje

nieuws

meer nieuws

Nieuwe directeur-bestuurder

Annet van Zon start per 1 februari 2019 als nieuwe directeur-bestuurder van Spring Kinderopvang. Zij volgt hiermee Anja Hol op die op interim-basis ruim een jaar leiding heeft gegeven aan de organisatie.

Lees verder

Nijntje Beweegdiploma

Onlangs hebben 18 pedagogisch medewerkers van Spring in Blerick de training ‘nijntje Beweegdiploma’ afgerond met een certificaat. Dat betekent dat zij het nijntje Beweegdiploma officieel mogen gaan aanbieden. Het gaat om de peuteraanbod-locaties Zoef, Duimelijntje, Mikadootje, Robinson en Kwibus. Het initiatief komt voort uit een samenwerking met JOGG-Venlo (Jongeren op Gezond Gewicht).

Lees verder