Kom je meedoen bij peuteropvang 't Keike | Liessel
Istock 1056360032 2000
Jouw locatie

Kom je meedoen bij peuteropvang 't Keike | Liessel

Peuteropvang voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Bij peuteropvang 't Keike is je kind van harte welkom om te komen spelen en leren met leeftijdsgenootjes uit de buurt. Onder begeleiding van onze pedagogisch professionals leert je peuter - spelenderwijs - belangrijke vaardigheden zoals samen spelen, delen, tellen en kleuren herkennen. Ook voor de motoriek en taalontwikkeling is veel aandacht. Allemaal zaken die goed van pas komen op de basisschool. De peuteropvang is samen met dagopvang Liessel en bso Spring Erbij gevestigd in basisschool De Zonnebloem; opvang en onderwijs onder één dak.

Spring kinderopvang

Bijzonder aan 't Keike

  • Peuteropvang voor kinderen van 2 tot 4 jaar: spelenderwijs voorbereiden op de basisschool.
  • Veel persoonlijke aandacht voor je kind.
  • Een veilige en warme omgeving die je kind uitnodigt om te spelen én te leren.
  • Een vertrouwd en klein team waarvan een medewerker ook bij de buitenschoolse opvang werkt, dus heel vertrouwd voor de kinderen die doorstromen naar de bso.
  • Gezellige groepsruimte met verschillende speelhoeken.
  • Goede samenwerking met de dagopvang, de bso en de basisschool: opvang en onderwijs in één vertrouwde omgeving. Korte lijntjes waardoor de overdracht van peuters naar school heel gemakkelijk verloopt.
  • Leren en ontwikkelen aan de hand van het VVE-programma Uk & Puk en Spring Actief in samenwerking met de dagopvang en school.

Goede voorbereiding op de basisschool

Op onze locaties voor peuteropvang kan je kind spelen met leeftijdsgenootjes uit de buurt en leert je kind belangrijke vaardigheden die de overgang naar de basisschool gemakkelijker maken. Dit gebeurt bij ons áltijd aan de hand van Spring Actief of een VVE-methode. De activiteiten passen bij de interesses van je kind en bieden de uitdaging die je peuter nodig heeft om de wereld om zich heen te ontdekken.

Je bent van harte welkom

Heb je nog vragen? Kom dan vooral zelf kijken en persoonlijk kennismaken. We geven je graag een rondleiding en leren je graag kennen. Voor al je vragen kun je terecht bij de medewerkers van onze klantenservice.
Bel 088 2088 200 of stuur een mail naar klantenservice@spring-kinderopvang.nl.

Peuteraanbod Foto Verkleind
“Een leuke omgang met de kinderen”

Leuke, enthousiaste medewerkers die goede en duidelijke informatie geven en leuk omgaan met onze dochter.
Reactie ouders uit continue tevredenheidsmeting VerbeterMeter

Locatiegegevens

Peuteropvang 't Keike
Het Hofke 14-16
5757 BB Liessel
(t) 088 2088 614
(e) po.keike@spring-kinderopvang.nl

Klantenservice

Neem voor vragen contact op met onze klantenservice.

Openingstijden
Maandag, woensdag, donderdag en vrijdag
Ochtend: 8.30 tot 12.30 uur

LRK-register

Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang.