wij zijn spring.
wie word jij?

Kinderdagverblijf Herberg | Venlo

Kinderopvang op een nieuwe, prachtige locatie in Venlo-Oost. Bij de Herberg heeft je kind alle ruimte om te spelen en zich te ontwikkelen. De ruime groepsruimte heeft verschillende speelhoeken: poppenhoek met keukentje, bouwhoek, autohoek, leeshoek en verkleedhoek. Ook aan de allerkleinsten is gedacht. Buiten kan je kind veilig op ontdekking gaan. Spelen in de zandbak, fietsen, klimmen of gewoon lekker ravotten. Alles kan! Het kinderdagverblijf is samen met de peuterspeelzaalbuitenschoolse opvang en basisscholen De Meule en Nova Montessori gevestigd in één gebouw: een integraal kindcentrum.

Bijzonder aan de Herberg

  • Opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar in een mooi, modern gebouw.
  • Een veilige en warme omgeving met veel persoonlijke aandacht.
  • Een vast team met vertrouwde gezichten en professionele medewerkers.
  • Een royale groepsruimte en fijne buitenspeelplaats.
  • Goede samenwerking met de peuterspeelzaal, bso en de basisschool: opvang en onderwijs voor kinderen van 0 tot 13 jaar in een vertrouwde omgeving.

Opvang op maat

Iedere leeftijd vraagt om een andere benadering. Onze opvang past zich hier op aan. Zo heeft de dagindeling van de allerkleinsten rust en een duidelijke structuur, die ruimte biedt voor aanpassing op het ritme van je baby. Wordt je kind al wat groter, dan gaat het meer uitdaging zoeken en bieden wij met speciale activiteiten (gelijk aan ons peuteraanbod) een goede voorbereiding op de basisschool. Spelen en ontwikkelen gebeurt bij ons áltijd aan de hand van Spring Actief of een VVE-methode.

Kinderdagverblijf Herberg
Albert Cuypstraat 1
5914 XE Venlo
(t) 088 2088 647
(e) kdv.herberg@spring-kinderopvang.nl

Klantteam van deze locatie
Klantteam 1
(t) 088 2088 301
(e) klantteam1@spring-kinderopvang.nl
Of vul het contactformulier in.

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
Ochtend van 7.30 tot 13.00 uur
Middag van 13.00 tot 18.30 uur

Behoefte aan opvang vanaf 7.00 uur? Bij voldoende interesse kan dat! Informeer bij het klantteam naar de mogelijkheden.

LRK-register
Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang.

Neem een kijkje

nieuws

meer nieuws

Nieuwe directeur-bestuurder

Annet van Zon start per 1 februari 2019 als nieuwe directeur-bestuurder van Spring Kinderopvang. Zij volgt hiermee Anja Hol op die op interim-basis ruim een jaar leiding heeft gegeven aan de organisatie.

Lees verder

Nijntje Beweegdiploma

Onlangs hebben 18 pedagogisch medewerkers van Spring in Blerick de training ‘nijntje Beweegdiploma’ afgerond met een certificaat. Dat betekent dat zij het nijntje Beweegdiploma officieel mogen gaan aanbieden. Het gaat om de peuteraanbod-locaties Zoef, Duimelijntje, Mikadootje, Robinson en Kwibus. Het initiatief komt voort uit een samenwerking met JOGG-Venlo (Jongeren op Gezond Gewicht).

Lees verder